Tudi sestra Jana Oblaka postala hit na spletu

Foto: twitter KZS Teja Oblak
Slovenska reprezentantka poskrbela za izjemno potezo.
Oglej si celoten članek

Teja Oblak, sestra nogometnega vratarja madridskega Atletica Jana Oblaka, je poskrbela za izjemno potezo na tekmi ženske evrolige. Slovenska reprezentantka, ki jo v prihodnjih dneh čakata tudi dve tekmi v dresu Slovenije proti Finski in Franciji, je ob koncu dvoboja med USK Praho in Bourges Basketom prehitela sireno in s trojko s svoje polovice igrišča potrdila zmago gostiteljic.

Te so z 88:80 premagale Francozinje. Oblakova je na dvoboju sicer odigrala skoraj 32 minut, v svojo statistiko pa je vpisala 12 točk in šest asistenc.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.