"Tudi ti, debeluhar, si kritiziral"

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal je znova poskrbel za to, da se je znašel v večini angleških medijev.
Oglej si celoten članek

Trener rdečih vragov je v tej sezoni že nekajkrat poskrbel za zanimive diskusije s sedmo silo. Tokrat mu ni bilo všeč vprašanje o kapetanu Manchester Uniteda Waynu Rooneyju. Ta se je na zadnji tekmi proti Newcastlu izkazal sicer z dvema goloma in asistenco, četa Louisa van Gaala pa vseeno po dolgem času ni uspela priti do zmage.

"Ne bom govoril več o waynu Rooneyju. Vi ste ga kritizirali, jaz ne. Vi," je na novinarski konferenci izjavil Nizozemec in odkorakal s srečanja z mediji. A se je ustavil in dodal: "Tudi ti, debeluhar". Njegova reakcija je sprožila smeh med novinarji, poskrbela pa tudi za nove zapise v britanskih medijih, ki v zadnjem času van Gaalu res niso ravno naklonjeni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.