Tudi Ukrajinke premočne za Slovenke

Foto: ŽTK Maribor Nastja Kolar
Foto: ŽTK Maribor Nastja Kolar
Slovenska ženska teniška reprezentanca je izgubila oba današnja posamična dvoboja proti Ukrajini za obstanek v prvi evroafriški skupini pokala Fed v Budimpešti.
Oglej si celoten članek

Najprej je Dalila Jakupović klonila proti Nadji Kičenok s 6:4, 4:6 in 1:6, nato pa še Nastja Kolar proti Elini Svitolini s 3:6, 7:6 (3) in 3:6.

Drevi bosta na sceno stopili še Kolarjeva in Andreja Klepač, pred slovensko teniško kombinacijo je obračun v igri dvojic z ukrajinsko sestrsko navezo Ljudmila Kičenok-Nadja Kičenok.

Izbranke kapetanke Tine Pisnik, ki so na Madžarsko pripotovale brez Polone Hercog in Tadeje Majerič, so v sredo izgubile proti Avstrijkam z 0:3, v soboto pa se bodo pomerile še z Izraelkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.