Tudi Žemlja izpadel

Foto: EPA
Foto: EPA
V kvalifikacijah za grand slam turnir v Wimbledonu je klonil tudi drugi slovenski predstavnik.
Oglej si celoten članek

Slovenski teniški igralec Grega Žemlja tako kot Blaž Kavčič ne bo zaigral na glavnem delu turnirja za grand slam v Wimbledonu, saj je izpadel v 2. krogu kvalifikacij. Žemljo, 156. igralca z lestvice ATP, je ugnal 206. igralec sveta, Francoz Tristan Lamasine, in sicer v dveh nizih.

Prvi niz se je končal v podaljšani igri, ki jo je Žemlja izgubil s 5:7, drugi niz pa se zaključil s 6:3 v korist Francoza. Dvoboj je trajal uro in 26 minut.

Glavni turnir v Wimbledonu se bo začel v ponedeljek. Žemlja se je doslej na igriščih All England Cluba najdlje prebil leta 2013, ko je zaigral v tretjem kolu. Enak dosežek mu je leto prej uspel tudi na Odprtem prvenstvu ZDA.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.