Tudi Žemlja na Wimbledonu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Čeprav je slovenski teniški igralec Grega Žemlja v tretjem kolu kvalifikacij za Wimbledon klonil pred Rikom De Voestom, se mu je nasmehnila sreča, saj je postal srečni poraženec.
Oglej si celoten članek

Slovenija bo imela v glavnem delu turnirja v Wimbledonu med posamezniki kar dva igralca. Štiriindvajsetletni Gregor Žemlja, 156. igralec sveta, ki se mu je zalomilo na zadnji stopnički kvalifikacij, se je na glavni turnir namreč prebil kot srečni izžrebanec med poraženci zadnjega kola kvalifikacij. Že pred tem je bil na turnir uvrščen tudi Blaž Kavčič. Žemlja bo v prvem kolu igral proti 94. igralcu s svetovne jakostne lestvice, 29-letnemu Poljaku Lukaszu Kubotu, nasprotnik Kavčiča je Nemec Tobias Kamke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.