Tujci pri Mariboru se učijo slovensko

Pri NK Mariboru je polna tudi učilnica slovenskega jezika.
Oglej si celoten članek

Na spletni strani Maribora so objavili posnetek o tem, kako se tujci v vijoličastem dresu učijo slovenski jezik.

"Pri NK Maribor se trudimo za napredek v vseh pogledih. Tudi skrb za boljše in lažje sporazumevanje je visoko na tem seznamu. Sploh, ko se nogometaši sami odločijo, da želijo bolje govoriti naš jezik," so ob videu zapisali pri NK Maribor.

Za vgled četverici, ki jo sestavljajo Izraelec etiopskih korenin Sintayehu Sallallich, Brazilec Rodrigo Defendi, NigerijecSunny Ogbemudia Omoregie in Izraelec Marwan Kabha, je lahko tudi moštveni kolega Marcos Tavares. Dvaintridesetletni Brazilec sicer v Sloveniji prebiva že vse od leta 2007.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.