Tuji mediji: Jaka Blažič se seli k evropskemu velikanu!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Uradne potrditve še ni, a tuji mediji vse pogosteje pišejo, da bo naslednjo sezono Jaka Blažič ponovno nastopal v Evroligi.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski zvezdnik ter aktualni evropski prvak Jaka Blažič naj bi se preselil v staro jato, saj naj bi ponovno oblekel dres Crvene zvezde, katerega je nosil že med leti 2013 in 2015.

O novici so prvi poročali turški novinarji na spletnem portalu basketservisi.com, kjer tudi trdijo, da bodo Rdeče-beli iz Beograda prejeli "wild card" povabilo za nastop v Evroligi v prihodnji sezoni.

Foto: EPA Jaka Blažič

Blažiča naj bi sicer pogodba s Cedevito Olimpijo vezala še za eno leto, toda Turki so prepričani, da si Blažič po neuspešni sezoni, ko si Olimpija znova ni uspela priigrati zaključni turnir ABA lige ter vozovnice za Evroligo, želi znova nastopiti v najmočnejši evropski košarkarski ligi.

Slovenski reprezentant naj bi se po poročanju tujih medijev, saj so se Turkom priključili tudi nekateri srbski, tako vrnil v klub, kjer je pred leti že postal pravi ljubljenec občinstva, z moštvom pa osvojil Ligo ABA, Srbsko ligo ter dvakrat Srbski pokal.

Pot ga je nato zanesla še k Baskonii, Andorri ter Barceloni, preden se je vrnil k Cedeviti Olimpiji, kjer je letošnjo sezono naravnost blestel ter si zagotovo tudi zaslužil nastopanje na najvišji evropski ravni.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.