Tulipani boljši za gol

Foto: Žurnal24 Futsal: Slovenija : Nizozemska 3:4 Foto: Žurnal24 Futsal: Slovenija : Nizozemska 3:4 Foto: Žurnal24 Futsal: Slovenija : Nizozemska 3:4 Foto: Žurnal24 Futsal: Slovenija : Nizozemska 3:4 Foto: Žurnal24 Na zadnji tekmi kvalifikacij so bili Italijani boljši od Slovencev. (Foto: Drago Foto: Žurnal24 Futsal: Slovenija : Nizozemska 3:4 Foto: Žurnal24 Futsal: Slovenija : Nizozemska 3:4 Alen Fetič Foto: Žurnal24 Futsal: Slovenija : Nizozemska 3:4 Alen Fetič Foto: Žurnal24 Futsal: Slovenija : Nizozemska 3:4 Foto: Žurnal24 Futsal: Slovenija : Nizozemska 3:4 Foto: Žurnal24 Futsal: Slovenija : Nizozemska 3:4 Foto: Žurnal24 (Foto: Drago Perko)
Nizozemska reprezentanca v futsalu je v Litiji v predzadnji pripravljalni tekmi pred kvalifikacijami za Euro 2012 premagala Slovenijo s 4:3.
Oglej si celoten članek

Nizozemci so prišli do zmage s 4:3, priložnost za revanšo pa bodo imeli slovenski nogometaši že v torek ob 18. uri v Laškem, kjer se bodo 24. februarja tudi začele kvalifikacije.

"Odigrali smo slabo, ni bilo pravega zapiranja, tudi zamujali smo. A to niso razlogi za poraz. Še kako pa se nam pozna, da je za igralci naporen ciklus priprav. Upam, da se bomo do začetka kvalifikacij ustrezno osvežili. Na drugi tekmi proti Nizozemcem bomo igrali podobno, malce se bomo sprostili, več priložnosti pa bo tudi za Gaja Rosiča," je po tekmi dejal slovenski selektor Andrej Dobovičnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.