Tulipani imajo novega selektorja

Foto: EPA
Foto: EPA
Nizozemska nogometna reprezentanca ni bila dolgo brez selektorja. Potem ko je Guus Hiddink v ponedeljek odstopil s tega položaja, je tamkajšnja nogometna zveza (KNVB) danes že sporočila, da bo njegov naslednik Danny Blind.
Oglej si celoten članek

Danny Blind bo zamenjal Guusa Hiddinka, ki se je poslovil po neuspešnem začetku kvalifikacij za Euro 2016. "Danny Blind je nov selektor, službo začenja 1. avgusta," je KNVB zapisala v sporočilu za javnost. Hiddink je Nizozemsko vodil od lanskega svetovnega prvenstva v Braziliji.

Novi selektor Blind bo imel precej dela, da bo dvignil oranžne: Nizozemci so trenutno šele tretji v skupini A, tri točke za Čehi in pet točk za presenetljivo vodilnimi Islandci. Do konca kvalifikacij so še štirje krogi. Pogodbo naj bi sklenili do konca cikla svetovnega prvenstva leta 2018 v Rusiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.