Twitter in stroka udarila po Sarriju

Foto: Profimedia
Chelsea je izgubil proti Manchester Cityju s kar 6:0. Za legendo angleških zelenic Jamieja Carragherja je glavni krivec za to sramoto strateg Chelseaja, Maurizio Sarri.
Oglej si celoten članek

Manchester City je na domačem Etihadu ponižal londonski Chelsea s kar 6:0, kar je najhujši Chelseajev poraz v zadnjih 28 letih. Varovanci Maurizia Sarrija so izgledali kot amaterji ter prejeli kar štiri zadetke v prvih 25 minutah tekme. Do konca tekme jo je Chelsea še dobro odnesel, saj so kljub številnim priložnostim Meščani zadeli le še dvakrat.

"Ko gledam Sarrija na komaj polovici njegove prve sezone, je najhuje, kar lahko rečem, da izgledajo, kot da je spremenil Chelsea v Arsenal. V to ekipo Arsenala, ki je navajena na poniževanje že zadnjih sedem ali osem let v gosteh pri močnejših ekipah, ker so enostavno preslabi," je izjavil Jamie Carragher, nekdanji legendarni branilec Liverpoola, ki trenutno analizira tekme za Sky Sport. 

Analizo poslednje Sarrijeve tekme je zaključil z besedami: "Pred to tekmo sem označil že kar nekaj njihovim tekem za sramotne, toda to je bilo hujše od česarkoli."

Foto: Profimedia Jamie Carragher

Modri so sicer razočarali že prejšnjo sezono, ko so v prvenstvu končali na petem mestu ter se tako le leto po osvojitvi lige ne uspeli uvrstiti v Ligo prvakov. Vodstvo londonskega kluba je tako iz Napolija pripeljalo Maurizia Sarrija, saj so verjeli, da bo v Angliji uvedel pravo revolucijo s svojim atraktivnim nogometom, ki ga je igral v Italiji.

Foto: Profimedia Maurizio Sarri

Toda motili so se... Chelseajeva igra je zanič, po nedeljskem porazu so zdrsnili na 6. mesto na lestvici, utrpeli pa so najhujši poraz v zgodovini Premierlige. Sarri in Chelsea sta tako postala predmet posmeha na spletu.

"Chelsea je bil prepričan, da so dobili Pepa Guardiolo, v resnici pa so dobili Zdeneka Zemana,se je glasil eden izmed zapisov na medmrežju, ki je ciljal na Sarrijevo ljubezen do kajenja.

"To je metla, s katero City pometa s Chelseajem," je zapisal eden izmed uporabnikov ob sliki gigantske metle.

"Če ne gledate tekme med Chelseajem in Cityjem, to počne City s Chelseajem," je ob sliki, kjer nekdo s fračo meri v mednožje drugega, zapisal nek uporabnik.

"Tako Chelsea poizkuša zaustaviti City," pa je nekdo zapisal ob posnetku neuspešnega ribarjenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.