Tyson in Holyfield zakopala bojno sekiro

Šestnajst let zatem, ko je Mike Tyson v takrat najbolj odmevnem dvoboju odgriznil del ušesa Evanderju Holyfieldu, sta boksarja zakopala bojno sekiro. Železni Mike je obiskal promocijski dogodek, na katerem je Holyfield promoviral svojo omako za žar.
Oglej si celoten članek

Mike Tyson se je na prireditvi pojavil nenapovedano in z objemom pozdravil svojega nekdanjega velikega tekmeca. Nekdanji svetovni boksarski prvak se je v Chicagu mudil zaradi snemanja oddaje in je izkoristil priložnost za snidenje. ''Hotel sem videti Evanderja. Rad ga imam. Z njim bom povezan do konca življenja,'' je povedal železni Mike.

Posnetek incidenta na boksarskem dvoboju med Tysonom in Holyfieldom, ki je bil na sporedu 28. junija 1997, si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.