Tyson v ženini postelji našel Brada Pitta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V javnost curljajo podrobnosti iz biografije legendarnega boksarja Mika Tysona.
Oglej si celoten članek

Nekdanji boksarski svetovni prvak v težki kategoriji Mike Tyson je imel zelo burno življenje. Kontraverznosti so ga spremljale tako znotraj kot zunaj ringa, med drugim pa je moral nekaj časa prebiti tudi v zaporu.

V medijih, predvsem britanskih, se v zadnjem času pojavljajo zapisi iz njegove biografije. Seveda so se bolj kot boksarskemu delu življenja, posvetili drugim rečem, predvsem ljubezenskem življenju boksarskega asa. Na plan je prišla tudi zgodba o tem, da je železni Mike v postelji z ženo Robin Givens našel tudi takrat še neznanega igralca Brada Pitta.

"Ravno sva se ločevala, ko sem obiskal najino hišo v Los Angelesu. Takoj sem opazil, da ni sama. Najprej se mi je zdelo, da je v ženski družbi, saj je imela oseba zelo dolge blond lase. Kasneje sem ugotovil, da gre za Brada Pitta. Morali bi videti izraz na njegovem obrazu, ko me je zagledal. Kot da bi preživljal zadnje minute na tem svetu," je o dogodku z ženo in mladim Pittom dejal Tyson.

"Prosil me je, da ga ne udarim. Smilil se mi je in sem ga pustil, da je odšel. Pobegnil je, da se je kadilo za njim," je še dodal sloviti boksar, ki je bil leta 1992 obsojen posilstva Desiree Washington in kaznovan s šestletno zaporno kaznijo, a bil izpuščen po treh letih. Kasneje je manj uspešno obudil svojo boksarsko kariero.

Njegov bivši agent Rory Holloway pa je razkril še eno pikantno zgodbico: "Na neki zabavi v New Yorku sem opazil, da se Mike pogovarja z zelo lepim dekletom. Nisem vedel za koga gre, a sem ju videl, da sta skupaj odšla v toaletne prostore. Ker sem vedno moral paziti, da Mike ne bi naredil kakšne neumnosti, sem odšel za njima. Slišal sem, da sta se že 'lotila posla' in sem ostal pred vrati ter vsem govoril, da naj gredo na drugi wc, ker je ta zaseden. Dekle je bilo Naomi Campbell."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:17 27. Januar 2017.

    copy/paste/translate takšnih stvari ne razkriva :)

  • 18:28 26. Januar 2017.

    "Curljajo " , ja tako curljajo , da jaz to vem že več kot enpo leto , vi pa sedaj …

  • 13:28 26. Januar 2017.

    Bravo Majki!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.