Tysona napadel oboroženi navijač, reakcija šokira

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekdanji svetovni prvak težke kategorije Mike Tyson je moral po dvoboju z Royjem Jonesom Jr. opraviti še z enim nasprotnikom. Ker je bil ta oborožen, je Miku na pomoč priskočila njegova ekipa.
Oglej si celoten članek

Mike Tyson se je po 15 letih vrnil  v boksarski ring. Pred dnevi se je nekdanji nesporni vladar težke kategorije v Staples Centru pomeril z Royjem Jonesom Jr. Dvoboj 54-letnega Tysona (50-6, 44KO) in 51-letnega Jonesa (66-9, 47KO) se je končal z neodločenim izidom. Veterana sta boksala osem rund, vsaka pa je bila namesto treh dolga dve minuti.

Po dvoboju brez zmagovalca je Tysona pred dvorano pričakala skupina navijačev, ki so želeli pridobiti njegov avtogram. Tyson jim je rade volje ustregel, med podpisovanjem pa je prišlo do neljubega incidenta.

Eden izmed prisotnih navijačev, šlo naj bi za že poznanega zdraharja z ene izmed Tysonovih nedavnih tiskovnih konferenc, je začel boksarja pozivati k dvoboju. 

Če bi si kaj takšnega privoščil pred 30 leti, bi danes verjetno ležal v bolnišnici, a se je starejši, mirnejši in zrelejši Tyson njegovim provokacijam le nasmejal in ga po poročanju TMZ-ja opozoril, da se igra z ogrnjem. "To se ne bi dobro končalo," mu je dejal.

Foto: Epa Nepridiprav se kljub opozorilu ni umiril in uspel celo zamahniti, zaradi česar je prišlo do preriravnja, med katerim je poskušal izza pasa potegniti orožje. Takrat so vmes posegli člani Tysonove ekipe in pomirili napeto situacijo.

O incidentu je bila obveščena tudi tamkajšnja policija, vendar po prihodu na prizorišče niso pridržali ali aretirali nobene osebe.

"Želeni Mike", ki je nekoč veljal za najstrašnejšega moža na svetu, je po remiju z Jonesom napovedal, da se bo v prihodnje še boril. "Naslednjič bom še boljši," je obljubil. "Čutim, da spadam sem. Niti enkrat nisem podvomil. Niti ko mi je prvi dan sparinga počilo rebro in mi je nasprotnik razbijal čeljust, se nisem spraševal, kaj pravzaprav delam tukaj. Sem zaradi tega nor? Sem točno tam, kjer želim biti. Zelo sem zadovoljen. Še se bom boril," je dodal nekdanji boksarski šampion.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:49 2. December 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.