Tysonu se ni pametno približevati

Mike Tyson je s komolcem odrinil navijača, ki se je med tehtanjem Mannyja Pacquiaoa in Floyda Mayweatherja želel fotografirati z nekdanjim boksarskim šampionom.
Oglej si celoten članek

''Železni Mike'' se je udeležil dogodka v Grand Garden Areni, kjer je potekalo tehtanje pred boksarskim spektaklom, t.i. ''dvobojem stoletja''.

Tysona je med ogledom tehtanja, za katerega so morali obiskovalci odšteti 10 dolarjev, objel navijač, ki se je želel slikati z njim, upokojeni boksar pa nad tem ni bil prav nič navdušen, zato je ''vsiljivca'' odrinil s komolcem.

Glede na to, da je navijač posegel v zasebni prostor nekdanjega prvaka, jo je še dobro odnesel. Če bi si kaj podobnega privoščil pred 20 leti, bi najverjetneje pristal v bolnišnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.