U2 plačali za obnovo berlinske zelenice

Foto: EPA Olimpijski stadion v Berlinu.
Foto: EPA Olimpijski stadion v Berlinu.
Irska rock skupina U2 je plačala 90.000 za novo zelenico na stadionu nemškega prvoligaša.
Oglej si celoten članek

Zelenico olimpijskega stadiona v Berlinu, kjer svoje tekme igra tamkajšnja Hertha, so namreč uničili prav na koncertu skupine U2. Z donacijo so glasbeniki omogočili, da bo omenjeni klub prihodnji teden lahko igral prijateljsko tekmo z angleškim velikanom Liverpoolom.

V sredo so zamenjali travnato površino, strošek celotne obnove zelenice pa znaša 130.000 evrov. Rockerji so od tega zneska prispevali 90.000 in se z lepo gesto odkupili za uničenje igrišča, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Hertha bo tako 29. julija lahko igrala prijateljsko tekmo s klubom iz mesta Beatlov. S srečanjem bosta oba kluba obeležila 125. obletnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.