Ubili 15-letno hčerko atletskega zvezdnika

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriško zvezno državo Kentucky je zaznamovala tragedija, ki se je zgodila ob strelskem obračunu.
Oglej si celoten članek

Hčerka znanega ameriškega šprinterja Tysona Gaya, 15-letna Trinity Gay, je bila v zgodnjih jutranjih urah v Lexingtonu ustreljena v vrat, potem ko je izbruhnil strelski obračun med potniki dveh avtomobilov na parkirišču pred restavracijo Cook Out. Trinity so prepeljali v bolnišnico, kjer je nato umrla za posledicami strela. 

"Ni preživela. Tako sem zmeden ... Še prejšnji teden je bila pri meni na jesenskih počitnicah. To je noro. Nimam pojma, kaj se je zgodilo," je izjavo za televizijsko postajo Lex18 podal zlomljeni Tyson Gay.

Policija zadevo preiskuje kot umor, že pa so našli enega od dveh udeleženih avtomobilov in priprli dva človeka. Drugi avtomobil in njegove potnike še iščejo.

Hitrejši le Bolt

Tyson Gay, ki ga je v preteklosti zaznamoval tudi odmeven dopinški škandal, je letos za ameriško štafeto nastopil na olimpijskih igrah v Riu.

Gre za šprinterja, ki si deli drugo mesto na lestvici najhitrejših vseh časov na 100 metrov, hitrejši je le Jamajčan Usain Bolt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.