Ubili so ga zaradi šala

Foto: EPA
Foto: EPA
Zaradi smrti navijača urugvajskega kluba Peñarol, ki so ga konec oktobra v strelskem obračunu ubili huligani mestnega tekmeca Nacionala, je vodstvo urugvajske lige odpovedalo vse tekme.
Oglej si celoten članek

Enaindvajsetletni navijač Peñarola je bil eden od treh mladih navijačev, ki so se odločili tekmecem iz Nacionala ukrasti klubske šale, vendar si jih ustavili huligani in jih ustrelili. 

Zaradi smrti mladeniča je policija pridržala 12 moških, ki so vpleteni v streljanje, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

"Nogomet je zelo pomemben za številne Urugvajce, življenje mladega navijača pa je še bolj pomembno," je v izjavi za javnost zapisala urugvajska nogometna zveza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.