Udar strele usoden za nogometaša

Foto: EPA
Foto: EPA
Tragična novica prihaja s skrajnega juga Bolivije, kjer je bil udar strele usoden za nogometaša Davida Alvareza.
Oglej si celoten članek

Med nogometno tekmo v mestu Villazon na meji z Argentino je na igrišče udarila strela in ubila enega nogometaša, osem je ranjenih.

Lokalni mediji poročajo, da je nogometaše stresla elektrika, ni pa povsem jasno, kakšne so razsežnosti njihovih poškodb. David Alvares ni imel takšne sreče, saj je umrl na kraju dogodka.

Gre za drugi primer v letu 2015, ki se je ob gnevu matere narave končal s smrtno žrtvijo, potem ko je januarja na prijateljski tekmi v bližini Posadasa udarila strela in končala življenje Ruiza Diasa.

Decembra lani pa je udarec strele med pokalno tekmo v Peruju preživel Joao Contreras. Nekateri mediji so sprva poročali o njegovi smrti, kasneje pa so ga oklicali za človeka, ki je premagal naravo.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.