Udarec s komolcem zasenčil zmago

Košarkarji New York Knicks so samo še eno zmago oddaljeni od drugega kroga končnice košarkarske lige NBA. Kratkohlačniki so v soboto tretjič zapored premagali Boston Celtics, na četrti tekmi pa ne bodo mogli računati na J.R. Smitha.
Oglej si celoten članek

Košarkar New York Knicks J.R. Smith ne ob zaigral na četrti tekmi proti Boston Celtics, sporočajo iz Velikega jabolka. Ameriški košarkar je na sobotnem obračunu storil grob prekršek nad Jasonom Terryjem, zaradi katerega je moral v četrti četrtini zapustiti igrišče. ''Smith je suspendiran za eno tekmo, ker je Terryja s komolcem udaril v glavo,'' je sporočila NBA. ''To je bila slaba poteza z moje strani, predvsem zato, ker me je ekipa potrebovala,'' je incident komentiral Smith.

Center New Yorka Tyson Chandler je prepričan, da udarec ni bil nameren. ''Izlgedalo je hudo. Morda je izgledalo huje, ko je dejansko bilo. Ne verjamem, da je to storil zanalašč,'' je povedal Chandler in dodal, da Smith kazni ne bi smel dobiti. ''Bil je napet trenutek in želel si je samo narediti nekaj prostora,'' meni košarkar New Yorka. Trener Mike Woodson je po tekmi Smithu zabičal, naj v prihodnosti ohrani mirne živce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.