Udarec za Maribor, igralec spet pod nož

Foto: Profimedia Luka Zahović
Član slovenskih prvakov znova na operacijsko mizo.
Oglej si celoten članek

Mladi napadalec Luka Zahović, ki je blestel v minuli sezoni, v tej pa je že moral počivati zaradi hujše poškodbe, jo je znova skupil. Na današnjem treningu pred tekmo z Liverpoolom si je huje poškodoval ramo. Po prvih informacijah bo znova moral dolgo čakati na povratek na zelenice.

"Ob padcu med današnjim treningom je prišlo do preloma osteosintetskega materiala (kovinske ploščice) po že opravljenem operativnem posegu pred osmimi tedni. Luka je ostal v bolnišnici in bo na Oddelku za travmatologijo ponovno operiran," je že pojasnil pojasnil dr. Matjaž Vogrin.

Liga prvakov Maribor v pričakovanju velikega spektakla

Vijoličasti se bodo jutri v ligi prvakov sicer pred domačimi gledalci pomerili z Liverpoolom.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.