Udarec za reprezentanco in klub

Foto: EPA
Foto: EPA
Prijateljske tekme v preteklih dneh so terjale visok davek tudi v irski nogometni reprezentanci.
Oglej si celoten članek

Na bližnjem evropskem prvenstvu v Franciji bo Irska igrala brez vratarja Roba Elliota, ki se je poškodoval na prijateljski tekmi s Slovaško v torek.

Novico o težji poškodbi je prvi sporočil njegov klub Newcastle United, zdaj pa je že jasno, da bo poškodba križne vezi predčasno končala sezono vratarja in s tem tudi upe na nastop na Euru 2016.

"Zgodilo se je v hipu. Pognal sem se za žogo, kot tolikokrat na treningu, a sem začutil bolečino. Takoj sem se zagrabil za koleno, vedel sem, da ne bo dobro," je dejal vratar, ki je še posebej obžaloval, da ne bo mogel igrati na EP: "Ko so mi povedali, da so poškodovane kolenske vezi, sem začutil solze v očeh. Preveč čustveno je bilo, ko sem pomislil, da je to konec sezone in konec sanj o nastopu za Irsko."

Newcastle že brez drugega vratarja

Irska si je nastop na EP priborila v dodatnih kvalifikacijah, ko je lani jeseni premagala Bosno in Hercegovino, v predtekmovalni skupini pa bodo njene tekmice Švedska, Belgija in Italija.

Poškodba Elliota pa je povzročila veliko skrbi tudi v klubu: Newcastle se bori za obstanek v elitni ligi, že pred Ircem pa je bil po podobni poškodbi na bolniški tudi prvi vratar Tim Krul.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.