Udinese Sarme ne bo izpustil pod 10 milijoni

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
"Ne vem, ali se bo Milan dejansko odločil za nakup, me pa ta poteza ne bi presenetila, saj je Samir po kakovosti pred vsemi Milanovimi vratarji," je možnosti za prestop Samirja Handanovića v Milan ocenil agent in odlični poznavalec razmer na italijanskem tržišču Amir Ružnić.
Oglej si celoten članek

"Samir Handanović bi lahko postal naslednji vratar AC Milana po sezoni 2011/12. Adriano Galliani (direktor Milana, op. a.) je številko ena Udineseja izbral za naslednika Christiana Abbiatija, ki je vse manj zanesljiv," piše italijanski spletni portal Calciomercato. Pri AC Milanu naj bi z Udinesejem že vzpostavili prve stike glede prodaje Samirja Handanovića, za katerega naj bi Videmčani zahtevali okrog 17 milijonov evrov. "Handanović je bil en od najboljših vratarjev lanske sezone, v kateri je ubranil šest enajstmetrovk," dodajajo na spletnem portalu.

Ružnić: Samir je top pet vratarji

Prvi vratar slovenske reprezentance se v sredo na naše klice ni odzival, zato pa je svoj pogled predstavil nogometni agent in odličen poznavalec razmer na italijanskem tržišču Amir Ružnić: "Samir je zagotovo med najboljšimi petimi vratarji na svetu in si zasluži prestop v tako velik klub. Ne vem, ali se bo Milan dejansko odločil za nakup, me pa ta poteza ne bi presenetila, saj je Samir po kakovosti pred vsemi Milanovimi vratarji."

Toliko ne bodo plačali

Ružnić meni, da je 17 milijonov realna cena, ki pa je rdeče-beli najbrž ne bodo plačali. "Milan bo težko toliko plačal za vratarja. V tem trenutku si take investicije na tem položaju ne more privoščiti. Udinese je sicer znan po nabijanju cene, ampak če se bo Milan odločil zanj, se bodo zagotovo našli nekje vmes. Kolikor poznam predsednika Udineseja, pa Samirja zagotovo ne bo izpustil pod desetimi 
milijoni," pravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:38 14. Oktober 2011.

    NAJ OSTANE V UDINAH,DA GA BOMO LAHKO HODILI ŠE GLEDATI...BRAVO SARMA !!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.