Udrih dobil nogo pri Miamiju

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Slovenski organizator igre v letošnji sezoni ne bo igral z Goranom Dragićem.
Oglej si celoten članek

Moštvo Miami Heat je tri dni pred začetkom rednega dela sezone razkrilo, da je zaključilo sodelovanje s petimi košarkarji, med njimi je tudi Beno Udrih. Poleg Štajerca so košarico dobili še Vashil Fernandez, Luis Montero, Brianté Weber in Okaro White.

Udrih se je letošnje poletje vrnil v Miami in med pripravami odigral štiri tekme za Vročico, eno v začetni peterki. Skupno je za Miami v dveh obdobjih zbral 36 nastopov. Povprečno je v dobrih 16 minutah zbral po 4,4 točke, 2,5 asistence in 1,8 skoka.

Skupno je Udrih v ligi NBA igral že na 792 tekmah. Bil je član San Antonio Spurs, Sacramento Kings, Milwaukee Bucks, Orlando Magic, New York Knicks in Memphis Grizzlies.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:38 23. Oktober 2016.

    Si ne zasluži.<br /><br />Prevečkrat smo gledali naslov: "Udrih dal dvojko Sloveniji."

  • 09:38 23. Oktober 2016.

    lepše - brcnili so ga v rit

  • 09:12 23. Oktober 2016.

    lahko se tudi lepše napiše

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.