Udrih igral šest minut ob zmagi Grizlijev

Foto: EPA
Foto: EPA
Moštvo severnoameriške košarkarske lige Memphis Grizzlies je v noči na nedeljo premagalo Philadelphio 76ers s 103:77 in ekipi tako prizadejalo že 20. zaporedni poraz, kar je nov negativni rekord gostiteljev.
Oglej si celoten članek

V dresu Memphisa je bil najbolj učinkovit Mike Conley, ki je dosegel 19 točk, štiri skoke in štiri podaje, medtem ko je čast Philadelphie s 23 točkami reševal Michael Carter-Williams, ki je vknjižil še osem skokov in tri podaje. Za Memphis je zaigral tudi Beno Udrih, ki je v šestih minutah prispeval dve točki. Philadelphia, predzadnja ekipa lige, je izenačila 41-letni klubski rekord po številu zaporednih porazov. Memphis je z 39 zmagami in 27 porazi na osmem mestu zahodnega dela in na zadnjem, ki vodi v končnico. Mesto nižje je Phoenix Suns Gorana Dragića s 37 zmagami in 28 porazi.

Indiana Pacers je s 112:104 po podaljšku v gosteh premagala Detroit Pistons. Paul George (30 točk) in David West, ki je šest o svojih 15 toč dosegel v dodatnem delu igre, sta s soigralci dosegla 49. zmago v sezoni. Indiana ima tako isto število zmag in poraz več od vodilne ekipe lige iz San Antonia ter je druga v ligi z zmago več od tretjeuvrščene Oklahome.

Gooden pokazal svoje kvalitete

Praktično vse ekipe lige NBA bi lahko podpisale pogodbo z Drewom Goodenom, ko so ga lani poleti odpustili pri Milwaukee Bucks. Washington Wizards so 23. februarja ostali brez poškodovanega brazilskega centra Neneja in tri dni pozneje podpisali z Goodenom, ki je bil vse do dotlej brez delodajalca. Dvaintridesetletnik na prvih dveh tekmah ni dobil priložnosti, tokrat pa je izkoristil ponujeno in stopnjeval igro. Z 21 točkami in ključno trojko v zaključku je odločil dvoboj proti Brooklyn Nets s 101:94. John Wall je dodal 33 točk in šest podaj za Wizards, ki so na petem mestu vzhodnega dela prehiteli Nets.

Liga NBA, rezultati:

Philadelphia 76ers : Memphis Grizzlies 77:103
Beno Udrih 6 minut in 2 točki za Memphis

New York Knicks : Milwaukee Bucks 115:94
Washington Wizards : Brooklyn Nets 101:94
Atlanta Hawks : Denver Nuggets 97:92
Detroit Pistons : Orlando Pacers 104:112*
Chicago Bulls : Sacramento Kings 94:87

* - po podaljšku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.