Udrih in Dragić v istem NBA klubu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Beno Udrih se bo pri Vročici iz Miamija pridružil Goranu Dragiću.
Oglej si celoten članek

Priznani novinar Adrian Wojnarowski je zapisal, da bo prišlo do trgovanja med ekipama Miami Heat in Memphis Grizzlies. Slednji naj bi za Maria Chalmersa na Florido poslali Bena Udriha in Jarnella Stokesa.

Chalmers v tej sezoni v povprečju dosega 5,5 točke in 3,2 podaje na tekmo, z menjavo pa bodo pri Miamiju privarčevali 2,5 milijona ameriških dolarjev za plače, s tem pa bo manjši tudi njihov luxury tax bill (davek, ki ga mora klub plačati zaradi prekoračitve dovoljene vsote za plače - salary cap; op. p.).

Chalmers je z Miamijem letos v osmem in zadnjem letu pogodbe, potem ko je bil član prve peterke ob dveh naslovih prvaka, pa zdaj ni več med nosilci igre. V povprečju je za Miami dosegal po 8,8 točke in imel 3,8 podaje na tekmo, pri Memphisu, kjer imajo z 91 točkami drugo najnižje povprečje doseženih točk v sezoni, pa naj bi predstavljal dobro okrepitev na klopi in menjavo za Mika Conleyja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.