Udrih obrnil tri čarovnike

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Na tekmi Miami Heat in Washington Wizards je poleg Gorana Dragića nase opozoril tudi drugi slovenski košarkar v dresu vročice Beno Udrih.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić je na tekmi s čarovniki dosegel 24 točk, osem podaj in sedem skokov ter zabeležil strelski rekord sezone. ''Dragon'' je v tretji četrtini tekmi navdušil z atraktivno podajo med nogami, ki je Miamijevo klop dvignila na noge.

Beno Udrih ni bil tako učinkovit kot njegov rojak, je pa v statistiko vpisal sedem točk, štiri skoke in dve podaji. Slovenski košarkar se je izkazal v drugi četrtini, ko je lepo prodrl v notranjost rakete in s fantastičnim obratom prelisičil tri igralce Washingtona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.