Udrih samo še korak do Final Foura

Foto: Profimedia beno udrih žalgiris
V košarkarski Evroligi so bile na sporedu tretje četrtfinalne tekme.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Žalgirisa so na tretji četrtfinalni tekmi evrolige premagali Olympiacos iz Pireja z 80:60 in tako v zmagah povedli z 2:1. Ekipi igrata na tri zmage. Četrta tekma bo na sporedu čez dva dni.

Litovci so bili praktično celo tekmo v ospredju, na koncu pa precej zanesljivo zmagali. Beno Udrih je v domači ekipi igral slabih 14 minut, v tem času pa je dosegel šest točk in zbral prav toliko podaj.

Pri zmagovalcih je bil sicer najboljši strelec Brandon Davies z 18 točkami, pet manj jih je dosegel Paulius Jankunas. Pri poražencih je s 14 točkami prednjačil Vasilis Spanulis.

V sredo bo tretjo tekmo igral tudi Real Madrid Luke Dončića, izid v zmagah v dvoboju s Panathinaikosom je izenačen na 1:1.

Baskonia Vitora je v tretjem poskusu zabeležila prvo zmago proti Fenerbahčeju in zaostanek v seriji znižala na 1:2.

Evroliga, četrtfinale, 3. tekmi:

Žalgiris Kaunas - Olympiacos Pirej 80:60
(Beno Udrih 13:47 minute, 6 točk, 6 podaj za Žalgiris)
(Žalgiris vodi z 2:1 v zmagah)

Baskonia Vitoria - Fenerbahče Istanbul 88:83
(Fenerbahče vodi z 2:1 v zmagah)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.