Udrih za 1,3 milijona v New York

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenski košarkar Beno Udrih bo v prihodnji sezoni igral za New York Knicks.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkar Beno Udrih bo prihodnjo sezono igral v dresu New York Knicks. Moštvo, ki nastopa v severnoameriški Ligi NBA, bo Šempetrčanu odštelo 1,27 milijona ameriških dolarjev, Udrih pa bo pri kratkohlačnikih zamenjal veterana Jasona Kidda, ki bo odslej kot trener vodil Brooklyn Nets.

Udrih je v drugem delu prejšnje sezone nastopal za Orlando Magic, za katere je odigral 27 tekem in dosegal v povprečju deset točk in šest podaj. Za Slovenca, ki se je odpovedal igranju za slovensko reprezentanco na domačem EuroBasketu, so se zanimali tudi pri Memphis Grizzlies in Philadelphii 76ers.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:00 8. Avgust 2013.

    kr naj tm ostane a drek od udriha.SLOVENIJAga ne rabi

  • 17:37 8. Avgust 2013.

    Žurnal se le mora zabedati , da Beno Udrih ni interesanten več nobenemu Slovencu. Zaradi mene je lahko tudi na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.