Udrihov soigralec bo zaslužil 110 mio.

Foto: EPA
Foto: EPA
Španec Marc Gasol po poročanju ESPN in CBS Sports ostaja zvest moštvu Memphis Grizzlies, za katerega je v minuli sezoni prav tako igral slovenski organizator igre Beno Udrih.
Oglej si celoten članek

Tridesetletni center, ki je košarkarsko pot začel v vrstah Barcelone, bo v skladu z dogovorom po preteku štirih let lahko brez kakršnih koli stroškov ali obveznosti znova izbral možnost prekinitve pogodbe v iskanju še boljših pogojev.

Predstavniki klubov v severnoameriški košarkarski ligi NBA in igralci bodo uradno lahko začeli s podpisovanjem pogodb 9. julija.

Gasol, ki je s špansko reprezentanco na zadnjih dveh olimpijskih igrah 2008 v Pekingu in 2012 v Londonu osvojil srebrni kolajni, je zadnjih sedem sezon v ligi NBA igral v dresu Memphisa, ki bo tudi v prihodnje ostal edini klub, za katerega je igral v ligi NBA. Za Gasolom, v ligi NBA za Chicago Bulls igra tudi brat Pau, je ena najuspešnejših sezon, v kateri je povprečno na tekmo dosegal 17,4 točke, 7,8 skoka in 3,8 asistence.

Prav 213 centimetrov visoki Gasol je bil eden najzaslužnejših mož za 55 zmag Memphisa v rednem delu sezone ter preboj v drugi krog končnice, kjer pa so grizlije zaustavili kasnejši šampioni Golden State Warriors.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.