Udrihovih osem ob zmagi za 50 točk

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Onstran Atlantika se pred začetkom najmočnejše košarkarske lige na svetu vrstijo pripravljalne tekme, tudi s slovenskim pridihom.
Oglej si celoten članek

Medtem ko sta brata Goran in Zoran Dragić počivala, pa je bil pod obročema aktiven tretji Slovenec Beno Udrih, ki je prispeval osem točk za visoko zmago moštva Memphis Grizzlies s 122:72 nad brazilsko ekipo Flamengo.

Udrih je tekmo začel na rezervni klopi, na parketu je bil 14 minut, skopo odmerjeni čas pa je v celoti izkoristil. Osmim točkam je dodal tri podaje, ob treh izgubljenih žogah. Trener Memphisa je na igrišču preizkusil kar 18 igralcev, Udrih pa je bil med tistimi, ki so najbolje izkoristili odmerjeni čas.

Prvi strelec ekipe je bil Španec Marc Gasol s 15 točkami, osmimi skoki in tremi podajami, med rezervisti pa je bil s 13 točkami najuspešnejši Quincy Pondexter. Pri brazilskih gostih je Marcelo Magalhaes Machado prispeval 17 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.