Udrihu dva milijona na sezono

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski košarkar Beno Udrih je z Grizliji iz Memphisa podpisal dvoletno pogodbo.
Oglej si celoten članek

"Hvala, ker verjamete vame in hvala za novo pogodbo. Trdo delo se začenja zdaj," je na twitterju odločitev Grizlijev pozdravil 32-letni Beno Udrih. Klub iz Memphisa je s slovenskim košarkarjem podpisal dvoletno pogodbo, v prvi sezoni pa bo zaslužil 2,1 milijona dolarjev.  

Udrih je bil sicer v klub pripeljan ob koncu minule sezone, namenjena pa mu je bila vloga tretjega organizatorja ige. A potem ko je Nick Calathes padel na dopingu in prejel 20 tekem prepovedi igranja, je Udrih dobro izkoristil priložnost. V prvem krogu končnice je tako proti Oklahomi v povprečju odigral 16 minut na tekmo. V sedmih dvobojih je povprečno dosegal 7.9 točke, iz igre pa je zadel 47 odstotkov metov. 

Calathes se sicer po pisanju medijev želi vrniti v Evropo in znova obleči dres atenskega Panathinaikosa.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.