Udrihu se je tresla roka

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Košarka. V ligi NBA nadaljujejo pripravljalne tekme pred začetkom nove sezone. Beno Udrih je tokrat izgubil z Milwaukeejem, se je pa zato zmage s svojim novim-starim klubom Phoenix Suns veselil Goran Dragić.
Oglej si celoten članek

V okviru priprav na novo sezono NBA sta ponoči nastopila oba slovenska košarkarja, ki bosta čez lužo igrala tudi v novi sezoni. Goran Dragić se je s Phoenixom veselil zmage v domači dvorani nad Sacramentom 103:88, Beno Udrih pa je na gostovanju v Torontu s svojim Milwaukeejem izgubil s 95:104.

Dragić je tekmo vnovič začel v prvi peterki in v 29 minutah nanizal devet točk, šest podaj ter po en skok in ukradeno žogo. Najbolj razpoložen na tekmi je bil njegov soigralec Jared Dudley s 25 točkami, za goste jih je 17 dosegel Thomas Robinson.

V Torontu pa se je Udrihu močno tresla roka. V skoraj 20 minutah na parketu je poskušal z devetimi meti, dvakrat izza črte za tri točke, a je žogo le enkrat vrgel skozi obroč in tekmo končal z vsega dvema točkama. Temu je dodal uspešen skok v obrambi. Med njegovimi soigralci sta bila v ospredju Monta Ellis s 26 in Mike Dunleavy z 21 koši. Za zmagovalce je bil z 21 točkami najbolj učinkovit DeMar DeRozan, ki pa je imel ob sebi kopico razpoloženih soigralcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:48 23. Oktober 2012.

    Udrihu oa zdej že neki časa ne gre, sploh odkar je šel iz Sacramenta. Zgleda mu tale zrak v Minnesoti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.