Uefa: "Brez kazni, NZS le opozorilo!"

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Množično izogibanje mešani coni Nogometne zveze Slovenije (NZS) zaenkrat še ne bo drago stalo, saj ji bo Evropska nogometna zveza (UEFA) poslala le uradno opozorilo. Tako so v ponedeljek za Žurnal24 potrdili iz Nyona. "Če se bo kaj takšnega ponovilo, bi lahko začeli disciplinski postopek proti igralcem," so glede dogodkov v Firencah, ko so reprezentanti Slovenije (ne prvič) obšli novinarje, povedali na Uefi.
Oglej si celoten članek

"Disciplinske kazni z naše strani ne bo, ampak pred naslednjimi tekmami bomo nogometno zvezo opozorili na obveznosti, ki jih imajo do medijev.“ so posebej za Žurnal povedali pri Evropski nogometni zvezi (Uefa). Po zadnji kvalifikacijski tekmi za nastop na Euru 2012 so se reprezentanti Slovenije v veliki večini izognili sprehodu skozi mešano cono, kar je v nasprotju z Uefinim pravilnikom. Iz Nyona so kljub vsemu potrdili, da bi v primeru ponovne kršitve člena 29.14 Slovencem grozila kolektivna kazen:

"Če se bo kaj takšnega ponovilo, bi lahko začeli disciplinski postopek. Ponavadi gre za denarno kazen. Opozorili jih bomo pred naslednjimi tekmami in upamo, da bodo spoštovali pravila," so še povedali na Uefi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:46 13. September 2011.

    Kek, zbudi se...imaš veliko mladih odličnih fantov, ki komaj čakajo, da se pokažejo in nam (tebi) naredijo veselje in mogoče …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.