Uefa brez milosti do Francka

Foto: Žurnal24 Franck Ribery si bo finale Lige prvakov ogledal s tribun. (Foto: Reuters)
Evropska nogometna zveza (UEFA) je zavrnila pritožbo münchenskega Bayerna v zvezi s strogo kaznijo, ki jo je izrekla njihovemu najboljšemu nogometašu Francku Riberyju.
Oglej si celoten članek

Francoski ustvarjalec igre bo tako zagotovo manjkal na finalu Lige prvakov, v katerem se bo Bayern 22. maja v Madridu pomeril z Interjem. UEFA je tako Riberyju potrdila kazen treh tekem prepovedi nastopanja, ki si jo je nogometaš prislužil po grobem prekršku na prvi polfinalni tekmi Lige prvakov proti Lyonu.

Bayernu, ki želi omilitev kazni na eno tekmo, kar je običajno pri rdečem kartonu in ki jo je Ribery že odslužil na povratni polfinalni tekmi, zdaj preostane le še pritožba na športno arbitražno razsodišče v Lozani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.