Uefa Busquetsu ni dodelila kazni

Foto: Žurnal24 Busquets naj bi po besedah Realovih nogometašev z rasističnimi opazkami zmerjal
Nogometaš španskega prvaka Barcelone Sergio Busquets bo lahko igral v finalu Lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Evropska nogometna zveza (Uefa) je namreč igralcu prižgala zeleno luč za igranje. Uefa je tako zavrnila pritožbo Reala Madrida, ki je trdil, da je Busquets na polfinalni tekmi Lige prvakov žalil Marcela z rasističnimi opazkami.

Evropska nogometna zveza je sprožila preiskavo proti igralcu Barcelone po pritožbi Reala, vendar pa kršitev disciplinskega pravilnika ni ugotovila. Uefa je pritožbo Reala zavrnila zaradi pomanjkanja dokazov, Busquets pa bo zdaj lahko pomagal soigralcem na Wembleyju, ko se bo Barça v finalu Lige prvakov merila z Manchester Unitedom.

Dogodek naj bi se zgodil na prvi tekmi velikih španskih tekmecev v polfinalu Lige prvakov; takrat naj bi se Busquets z rasističnimi opazkami lotil Realovega Brazilca Marcela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.