Uefa City kaznovala s 30 tisoč evri

Foto: EPA
Foto: EPA
Evropska nogometna zveza (Uefa) je kaznovala angleški nogometni klub Manchester City s plačilom 30 tisoč evrov, ker je ekipa v drugem polčasu tekme Evropske lige na gostovanju proti Sportingu iz Lizbone zamudila na igrišče, tako da se je tekma nadaljevala z zamudo.
Oglej si celoten članek

Dvoboj 1/16 finala Evropske lige v Lizboni se je sicer končal z zmago Portugalcev z 1:0, ker pa se je povratna tekma v Manchestru končala z izidom 3:2, so se zaradi več golov v gosteh v nadaljnje tekmovanje uvrstili igralci Sportinga.

Pri Cityju so nad kaznijo razočarani. Poudarjajo, da so dobili višjo kazen kot Porto, ki je moral zaradi rasističnih izpadov navijačev na tekmi skupinskega dela evropske lige proti Cityju plačati le 20 tisoč evrov. Navijači so takrat žalili temnopolta nogometaša angleškega kluba Maria Balotellija in Yayo Toureja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.