Uefa grozi z izključitvijo Rusije in Anglije

Foto: EPA
Foto: EPA
Uefa je po sobotnih incidentih angleških in ruskih navijačev zagrozila, da ob ponovnih neredih in pretepih njunih navijačev z evropskega prvenstva v Franciji lahko izključi rusko oziroma angleško reprezentanco.
Oglej si celoten članek

Uefa je opozorilo pred izključitvijo izdala po tem, ko je bilo v treh dneh pred tekmo Anglije in Rusije na ducate ranjenih v pretepih v Marseillu.

Uefa je tudi že uvedla preiskavo proti Rusiji zaradi neprimernega in tudi rasističnega obnašanja njenih navijačev na tribunah stadiona Velodrome, odločitve pa bodo predvidoma obelodanili v torek.

Rusija bo naslednjo tekmo igrala v sredo v Lillu proti Slovaški, glavni sodnik bo Slovenec Damir Skomina, Anglija pa bo drugo tekmo v skupini B igrala v četrtek v Lensu proti Walesu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.