UEFA izbrala najboljšega nogometaša leta

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Evropska nogometaša leta sta Lucy Bronze in Virgil van Dijk.
Oglej si celoten članek

Krovna evropska nogometna zveza Uefa je danes med žrebom lige prvakov podelila še nagrade za najboljše evropske igralce leta 2019. Prestižni priznanji sta dobila Angležinja Lucy Bronze (Lyon) in Nizozemec Virgil van Dijk (Liverpool).

Nizozemec je v izboru premagal preostala finalista, argentinskega in portugalskega zvezdnika Lionela Messija (Barcelona) in Cristiana Ronalda (Juventus).

Pri nogometašicah pa sta bili poleg zmagovalke v ožjem izboru še Norvežanka Ada Hegerberg in Francozinja Amandine Henry.

Uefa je poleg nagrad za igralca in igralko leta podelila še nagrade za najboljše v lanski sezoni lige prvakov; priznanja so prejeli vratar Alisson Becker (Liverpool), branilec Virgil van Dijk (Liverpool), vezist Frenkie de Jong (Ajax) in napadalec Lionel Messi (Barcelona).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:57 30. Avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • vec
    00:43 30. Avgust 2019.

    Fak škoda ker ni Modrić KEWKEWKEW

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.