Uefa kaznovala Norvežane, na Dunaju z mladeniči

Foto: Epa
Foto: Epa
Skandinavska reprezentanca po odločitvi svoje vlade ni odpotovala na nedeljsko tekmo.
Oglej si celoten članek

Evropska nogometna zveza (Uefa) je tekmo 5. kola Lige narodov med Romunijo in Norveško, ki v nedeljo ni bila odigrana v Bukarešti, registrirala z zmago Romunije s 3:0. 

V skupini B1 si je po tej odločitvi primat zagotovila Avstrija, Norveška je druga, Romunija tretja, zadnja četrta pa Severna Irska.

Liga narodov Slovenija v višjo ligo in z "jokerjem" za mundial!

Norveška reprezentanca po odločitvi svoje vlade ni odpotovala na nedeljsko tekmo v Romunijo, saj je bil pred odhodom na testiranju za novi koronavirus pozitiven Omar Elabdellaoui. Zavoljo tega je celotna norveška izbrana vrsta odšla v desetdnevno karanteno.

Norveška je na drevišnji tekmi zadnjega kola na Dunaju nastopila z reprezentanco do 21 let. Srečanje se je presenetljivo končalo z neodločenim izidom (1:1).

Liga narodov Izbrana četverica na Final4, Avstrijci nepričakovano trpeli

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.