Uefa uslišala Rooneyja

Foto: EPA rooney capello Foto: EPA rooney capello Foto: EPA rooney capello Foto: EPA rooney capello Foto: EPA rooney capello Foto: EPA rooney capello Foto: EPA rooney capello Foto: EPA rooney capello
Evropska nogometna zveza (Uefa) je znižala kazen Waynu Rooneyju zaradi brce črnogorskega branilca s treh na dve tekmi. Tretja ostaja pogojna za štiri leta. Tako bo angleški napadalec le zaigral na Euru.
Oglej si celoten članek

Evropska nogometna zveza je Wayna Rooneyja, ki je sinoči z Manchester Unitedom izpadel iz Lige prvakov, poklicala na zaslišanje zaradi brce črnogorskega branilca Miodraga Džudovića, ki je, zanimivo, sicer Angležu kasneje stopil v bran. Rooney bo tako moral izpustiti tekmi s Francijo v Donecku in Švedsko v Kijevu, nastopil pa bo lahko 19. junija proti Ukrajini.

Rooney je razsodnost izgubil na zadnji kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2012 proti Črni gori in dobil tri tekme prepovedi nastopanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:30 8. December 2011.

    Zanimivo, mogoče zato ker je man utd izpadel iz tekmovanja v ligi prvakov.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.