UFC borec nokavtiral samega sebe

Foto: twitter
Foto: twitter
Debitant UFC borb je prišel do zmage na nevsakdanji način.
Oglej si celoten članek

UFC borec Jarred Brooks je na bizaren način izgubil boj proti Joseu Torresu, kateremu je to bila prva uradna borba v karieri.

Brooks je bil tekom boja sicer dosti boljši nasprotnik in je prevladoval v ringu, nato pa je tekom druge runde želel svojega nasprotnika atraktivno vreči po tleh, pri tem pa je ob padcu poškodoval samega sebe. Torres je izkoristil poškodbo Brooksa in s serijo udarcev prisilil sodnika v prekinitev boja.

Jose Torres je tako prišel do svoje premierne zmage že v svojem debitantskem nastopu pod okriljem UFC. Pred tem se je sedemkrat pomeril v Titatn FC-u, kjer je zabeležil sedem zmag.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.