Ugandski nogometaši ušli smrti

Foto: Žurnal24 main Simbolična fotografija.
Foto: Žurnal24 main Simbolična fotografija.
Nogometna reprezentanca Ugande je bila udeležena v prometni nesreči, v kateri je umrlo pet ljudi, med njimi pa ni bilo nogometašev.
Oglej si celoten članek

Zaradi domnevno lahkomiselne vožnje, kot je za Daily Monitor dejal policist Paul Okongo, sta trčila avtobus z ugandsko ekipo in taksi minibus, v katerem je bilo pet ljudi.

Ugandska reprezentanca se je iz Budake peljala na srečanje s predsednikom Yowerijem Musevenijem, kateremu so želeli pokazali pokal Cecafa, ki so ga osvojili v soboto v Etiopiji; z 1:0 so premagali Ruando in naslov osvojili petič v zadnjih sedmih letih.

"Predrli smo pnevmatiko in avtobus je izgubil nadzor. Zaletel se je v taksi in nekaj ljudi, ki so potovali s taksijem, je umrlo. Hvala Bogu, vsi smo dobro, le z nekaj manjšimi poškodbami," je povedal član reprezentance Joseph Ochaya.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.