Ugledala luč na koncu tunela

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nekdanja zmagovalka Wimbledona, ki je po koncu kariere zbolela za skrivnostnim virusom, je po večmesečnih ugibanjih dočakala žarek upanja.
Oglej si celoten članek

Upokojena francoska tenisača je po tem, ko se je naveličala medijskih natolcevanj in ugibanj o njenem zdravstvenem stanju, spregovorila o nenavadni bolezni, ki je njeno življenje obrnila na glavo.

Bartolijeva je iz nepojasnjenih razlogov izgubila 30 kilogramov, njeno telo pa je postalo občutljivo na različne vrste hrane, vodo iz pipe in celo mobilne telefone. Če je želela na telefonu preživeti več kot nekaj minut, je potrebovala rokavice.

Danes se 32-letnica počuti kot prerojena oseba, saj je po dežju tudi v njenem življenju posijalo sonce. ''Končno lahko rečem, da sem bojle. Ko sem ležala v bolnišnici, sem izgubila upanje, da bom kdaj ozdravela, vendar sem odločila, da se bom borila. Za življenje,'' je za Gazzetto dello Sport povedala Bartolijeva.

''Prijatelji in družina so mi bili v veliko pomoč in zahvaljujoč njim se z vsakim dnem počutim bolje. Rada bi se zahvalila tudi vsem navijačem, ki so mi vlivali pogum. Večno jim bom hvaležna,'' je dodala Francozinja, ki se je zdravila na kliniki, specializirani za tropske bolezni. ''Razumeli so, kaj se dogaja in začeli s terapijo, ki deluje. Končno vidim luč na koncu tunela,'' je zaključila Bartolijeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.