Ugrabili soigralca Samirja Handanovića

Foto: EPA
Foto: EPA
Nigerijec Christian Obodo, ki ga je v italijanski Lecce posodil Udinese Samirja Handanovića, je bil danes zjutraj ugrabljen v svojem domačem kraju na jugu Nigerije. Ugrabitelji zanj zahtevajo odškodnino v višini 150 tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Uradni viri trdijo, da je bil osemindvajsetletnik ugrabljen med vstopanjem v svoj avtomobil. Nigerijska policija verjame, da je k nesrečnemu dogodku pripomogla registrska tablica, na kateri je pisalo Obodo5 in je zagotovo vzbudila pozornost ugrabiteljev.

Obodov svak, Obidike Okechukwu, je za italijanske medije povedal, da so ugrabitelji že kontaktirali nogometaševo mamo in zahtevali 150 tisoč evrov odškodnine. Okechukwu je še dodal, da Obodova mama ugrabiteljem ni ustregla, saj so banke v soboto zaprte

Nogometašev brat Kenneth, ki igra za italijansko Piso, je sporočil, da je družina že navezala stike z ugrabitelji. Član Udineseja ni v nevarnosti, družina pa je zaskrbljena, ker so uspeli zbrati le 100.000 evrov, je še dodal Kenneth Obodo. Klub iz Vidma je ob tem dodal, da upajo na "hitro in srečno rešitev grozne epizode".

Obodo v nogomet v Italiji igra od leta 2001, ko je podpisal s Perugio. Leta 2005 se je preselil v Fiorentino, nato pa se je pridružil Udineseju, ki ga je pred dvema letoma posodil v Torino, lani pa v Lecce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.