Ujet morilec Zvezdinega navijača

V Turčiji so ujeli navijača Galatasarayja, ki naj bi v spopadu s privrženci Crvene zvezde umoril Marka Ivkovića.
Oglej si celoten članek

Turška policija je v preteklih dneh zaslišala več kot 300 navijačev Galatasarayja, d bi prišla do morilca Marka Ivkovića. Po tedni dni podrobne preiskave, po podrobnem pregledu nadzornih kamer, so policisti aretirali starejšega možakarja. Zanimivo je, da ta nikakor ni podoben osebi, ki naj bi jo iskali.

Policija se je namreč po informaciji, da se storilec skriva, odločila za taktiko, da v javnost posreduje napačne podatke. Morilec je po lažni novici, da so že prijeli krivca za tragedijo prišel na plan, varuhi reda pa so ga aretirali na poti iz Istanbula v Antaljo. Identiteto storilca bo turška policija sporočila takoj, ko ji bo uspelo dokazati krivdo aretiranca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.