Đukić: "Nekateri ne vedo, da je Franco mrtev"

Foto: EPA
Foto: EPA
Špansko javnost je z besedami na novinarski konferenci Valladolida po tekmi z Atlético Madridom osupnil srbski trener Miroslav Đukić. Nekdanji branilec Valencie je namreč sodnika obtožil, da očitno ne ve, da je fašistični general Franco že mrtev.
Oglej si celoten članek

"Ne vem, zakaj me je izključil. Želim videti zapisnik. Gotovo me bodo kaznovali in ne vem zakaj. Le govoril sem s četrtim sodnikom. Kulturno sem mu prenašal svoje pritožbe, ampak kot kaže se ne sme niti govoriti. Kot kaže nekateri še ne vedo, da je Franco mrtev," se glasijo besede, s katerimi je Miroslav Đukić osupnil zbrane po tekmi Valladolida in Atlético Madrida na stadionu Vicente Calderón.

Đukić, nekdaj odlični branilec Deportiva La CoruñeValencie in Tenerifov, za časa igranja pri Valencii pa soigralec Zlatka Zahovića, je s to primerjavo sprožil ostro debato na medmrežju in v zelo neugoden položaj postavil sodnika Muñiza Fernándeza.

Višina kazni za srbskega trenerja zaenkrat še ni znana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.