Ukradeni pokal Lige Evropa hitro najden

Foto: Epa
Foto: Epa
Mehiška policija je hitro našla ukradeno trofejo.
Oglej si celoten članek

V petek so v mehiškem mestu Léon, kjer je bil na ogled, ukradli pokal za zmagovalca nogometne Lige Evropa. A so oblasti že sporočile, da so predmet našli le nekaj ur zatem.

V Léonu so pokrovitelji Evropske nogometne zveze v petek ljudem postavili na ogled trofejo, ki jo bo za zmago v Ligi Evropa, torej v za Ligo prvakov drugem najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju, prejela najboljša nogometna ekipa stare celine. A so nepridipravi dragoceno lovoriko iz vozila, ki jo je prevažal, odtujili. 

Na veliko srečo prirediteljev, se je pokal našel le nekaj ur zatem. Oblasti niso sporočile, kdo je storilec, prav tako ne, kdo je pokal našel.

Liga Evropa Oblaku žreb namenil najtežjega tekmeca

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.