Ukrajinci so nam 'speljali' velikega mojstra

Foto: sloski.si Uroš Velepec (levo) ob Jakovu Faku.
Foto: sloski.si Uroš Velepec (levo) ob Jakovu Faku.
Dolgoletni trener slovenske biatlonske reprezentance se vrača v Ukrajino.
Oglej si celoten članek

Trener slovenske moške biatlonske reprezentance Uroš Velepec se vrača v Ukrajino, poroča časnik Delo. Velepec je ukrajinske biatlonke vodil že med leti 2015 in 2018.

"Drži, Ukrajinci so me vabili že med svetovnim prvenstvom na Pokljuki, počakal sem na konec sezone in se v miru in brez zapletov poslovil od naše reprezentance. Čutil sem še neki dolg do Ukrajine, ker zaradi bolezni med dekleti nismo uresničili ciljev na olimpijskih igrah v Pyeongchangu. Zdaj bi rad to popravil v olimpijskem Pekingu, nakar bi delo v Ukrajini nadaljeval še v naslednjih štirih sezonah do leta 2026," je za Delo povedal Velepec.

Kdo bo novi trener slovenske reprezentance naj bi bilo po zagotovilih vodstva panoge jasno v tednu dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.