Ulala, komičen lapsus v Barceloni

Foto: Twitter spainish spanish formula 1
Kataloncem je ponagajal tiskarski škrat.
Oglej si celoten članek

Prirediteljem VN Španije v katalonski prestolnici, kjer bo v nedeljo na sporedu peta letošnja dirka prvenstva F1, se je med barvanjem napisa v paddocku dirkališča Circuit de Barcelona-Catalunya prikradla tiskarska napaka. 

Novost Dirka formule 1 na Dragićevem dvorišču?

Avtorji promocijskega napisa so sredi angleške besede 'spanish' zapisali dodatno črko "i", tako da je namesto #SpanishGP nastala #SpainishGP. 

Na spletu so se najprej pojavila ugibanja, ali gre morda za namerno katalonsko provokacijo v luči napete politične situacije v Španiji, vendar se je kasneje izkazalo, da je bil na delu tiskarski škrat. 

Velika smola Dirkač s slavnim priimkom med pogajanji z F1 ekipo zlomil obe nogi

Potem ko je napis preplavil družbena omrežja, so odgovorni opazili napako in v paddock poslali ekipo, ki je napis prekrila.

V Barceloni sta najhitreje začela dirkača Mercedesa. Prvi prosti trening je dobil Valteri Bottas, drugega pa Lewis Hamilton.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.