Ulična tolpa zvezdnika vzela na piko po neuspelem ropu

Foto: Twitter Sead Kolašinac
Londonski Arsenal bo v sezono krenil oslabljen.
Oglej si celoten članek

Arsenal bo v nedeljo v prvem kolu Premier League gostoval pri Newcastlu, na pot pa se bo odpravil brez Mesuta Özila in Seada Kolašinca, ki sta postala tarča ene izned londonskih tolp. Ta je že pred dnevi napadla omenjena nogometaša, a se rop ni posrečil, reprezentant Bosne in Hercegovine je z golimi rokami planil na z rezili obrožene roparje, ki so takrat morali odnehati.

A očitno je neuspeh, ki so ga zabeležile kamere in je postal hit na socialnih omrežjih, precej ujezil nepridipave. V okolici prebivališč obeh je tako že prišlo do nekaj incidentov, Özil pa je bil prisiljen v najem dodatnih varnostnikov za varovanje svoje hiše. Trener Arsenala Unai Emery je ocenil, da igralca po zadnjih dogodkih psihično nista pripravljena na igranje tekem.

Video To pa je pogum, Arsenalov nogometaš kljub nožu napadel roparja

"Mesut Özil in Sead Kolašinac ne bosta del ekipe za našo uvodno tekmo proti Newcastlu po varnostnih incedentih, ki jih preiskuje policija. Varnost igralcev in njihovih družin je vedno prioriteta in za takšno odločitev smo se odločili po pogovorih z igralcema in njihovimi predstavniki. Sodelujemo s policijo in nudimo podporo igralcema in njunuma družinama. Veselimo se njune vrnitve v ekipo v najhitrejšem možnem času," so o neprijetni situaciji zapisali pri Arsenalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.